Help je ons de #makeadate2020 weer tot een groot succes te maken?

Help je ons om de #Makeadate20-actie weer tot een groot succes te maken? In 2018 nam Boeren van Nederland voor het eerst het initiatief om boeren te stimuleren om op Valentijnsdag in gesprek te gaan met iemand buiten de eigen boerenbubbel. Het was een groot succes! Daarom deden we in 2019 de actie nog eens dunnetjes over. Ook dit jaar waren er weer mooie afspraken met de burgermeester, landelijke en lokale politici, bekende en onbekende Nederlanders. In 2020 doen we er een schepje bovenop. Met alles wat er momenteel gebeurt in de agrarische sector en de maatschappij, zetten we heel 2020 in op nóg meer dates en met blijvende impact! 

Daarvoor biedt de organisatie van #Makeadate20 extra ondersteuning in de vorm trainingen en een date-toolkit die je handvaten biedt om een goed gesprek met elkaar te voeren.

Ook willen we boeren en niet-boeren die nog een date zoeken actief aan elkaar koppelen. Om het goede voorbeeld te geven en de juiste toon te zetten, houden we op 14 februari 2020 een aantal spraakmakende dates. Voor deze dates zoeken we extra betrokkenheid bij lokale en landelijke media, om te laten zien dat we als boeren in gesprek zijn met de samenleving. Ook willen we terugblikken op een aantal dates van voorgaande jaren en laten zien wat het beide deelnemers heeft gebracht.

Doe jij (weer) met ons mee dit jaar?

Video afspelen

Ja ik doe mee en geef mij op!

Maar met wie?

Wil je een date, maar heb je geen idee wat of met wie? Neem dan contact met ons op

Je weet wel met wie

Maar geen idee hoe het verder in zijn werk gaat. Volg dan het stappenplan op de website

Met meer impact

Je wilt een gesprek met impact! Vertel ons je plan en wellicht kunnen we helpen.

Ben je nog op zoek naar een leuke date?

Boeren van Nederland helpt je graag met het vinden van een leuke date! Stuur ons jouw verzoek en met wie je graag het gesprek aan zou willen gaan. 

Download hier je toolkit

Wij doen dit samen met:

#makeadate2020

Sta jij hier ook tussen dit jaar?